Vesela bom vašega sporočila, v katerem mi lahko zastavite vprašanje, javite morebitne vsebinske ali tehnične napake na spletni strani, oddate pripombo ali  kritiko. Želim in se trudim, da blog vsebinsko prilagodim vam, dragim obiskovalcem in sledilcem, zato bom vesela, če mi zaupate kakšnih vsebin si še želite oz. kako ocenjujete obstoječe zapise. Ali pa preprosto samo delite z mano tudi vaše izletniško-popotniške izkušnje. Z veseljem se odpravim po vaših poteh in ODKRIJEM še kaj novega,  o čemer bom z veseljem zapisala svoje vtise in delila z vami 🙂

Hvala za vaše spodbudne besede:

Z veseljem spremljam tvoj blog in zapise tvojih potovanj. Vesela sem tudi tvojih zapisov o kratkih izletih, ki so nam na dosegu rok, le spomnimo se ne. Pa vzponi po hribih doma in v sosednjih državah. Prav ta pestrost tvojih zapisov me pritegne, da vedno pogledam in najdem idejo, kam bi še lahko šla tudi sama. Želim ti še mnogo lepih poti, veliko dobrih zapisov, ki naj bodo navdih za spremljevalce tvojega bloga. Jaz sem do sedaj že izbrala ( pa še ne realizirala) Norveško in romantično pot v Avstriji.

Majda P.

Eden najbolj informativnih popotniških blogov, ki jih poznam in spremljam. Zapisi in opisi takšnih in drugačnih Mojčinih popotovanj so zanimivi, ravno prav dolgi in opremljeni s čudovitimi in realnimi fotografijami lokacij. Všeč mi je, da se na blogu najdejo ideje za enodnevne pohode po Sloveniji, družinske počitnice daleč v tujini in romantična potovanja v dvoje čez mejo. Z veseljem spremljam tudi v prihodnje!

Nika Horvat

Mojca, iskrene čestitke za simpatičen in zanimiv blog, ki bo razširil oči marsikateremu bralcu, tistim ki imamo potepuško kri pa bo verjetno vzbudil tudi kakšno idejo. Mogoče se bodo komu celo pocedile sline po kakšnem dobrem potepu, nekateri opisi pa bodo pri potepuških mačkih vzbudili tudi prijetne spomine. Slabe stvari tako ali tako hitro brišemo iz spomina. Vsekakor Mojca hvala in srečno na novih poteh, raziskovanjih in pri odkritjih! Vsekakor bom med prijatelji rekel kakšno dobro besedo na račun tvojih zapisov in sličic!

Miro Štebe

Mojco spremljam že nekaj let na FB, kjer vedno objavi zanimive utrinke z družinskih potovanj in hribovskih tur. Uživam ob njenih slikovitih opisih dogajanja in krasnih fotkah. Tudi njen stari blog sem si vedno pogledala, predno smo šli na potovanja, da sem dobila še kako idejo ali informacijo. In ga tudi priporočila prijateljem, ki radi potujejo.
Novi blog pa je samo še lepši. Čestitke, Mojca!

Katarina Š.

Mojca, čestitam za ohranjanje tradicije zapisovanja in konsistentnost. Spletna stran je pravi vodič za tiste, ki iščejo ali ideje kam ali tisti, ki si pripravljajo “potovalno ruto”. Vidi se, da je veliko dela, predvsem pa ljubezni do ‘sveta’ vloženega, v zapise. Obiskovalci in uporabniki  strani zaradi tako razdelane strukture res lahko dobimo vse potrebne informacije. To je eno, drugo pa je, da je lahko vsebina tudi kot Knjiga. Taka, ki vzpodbudi predstave o številnih lokacijah po svetu in ti kar riše Mojčine zgodbe iz potovanj na način, da si živo predstavljaš, kot bi sam potoval. Super.

Barbara Z.

Prebrala sem zapis o oddihu v Pakoštanah. Mojcin zapis se mi zdi čudovito spisan, saj je zajela čisto vse in še več. Veliko koristnih informacij, ki bodo marsikomu olajšale odločitev ali pa mu pomagale ‘nadgraditi’ dopust v Pakoštanih, meni pa služile kot dnevnik, kaj vse sem doživela na tem dopustu. Hvala ti Mojca za prijeten dopust in lepe spomine!
Špela
Špela M.