O MENI

Popotnica, ljubiteljica fotografiranja, irskih setrov in DIY izzivov.

Sem ljubiteljica narave in odkrivanja skritih kotičkov rodne Slovenije in daljnih destinacij.  Kot mlado dekle (15-20) sem sprostitev našla v plesu, aerobiki, body-balance vadbi, risanju, izdelavi nakita, modeliranju, …. Danes sem to nadomestila s potovanji, ljubiteljskim fotografiranjem, ročnim ustvarjanjem (volneni izdelki), vrtičkanjem “za priokus” in pisanjem popotniškega bloga. Po izobrazbi sem univ. dipl. ekonomistka (marketing in podpora prodaji). Pisanje bloga mi predstavlja priložnost za tkanje novih prijateljskih vezi, piljenje pisne komunikacije, priložnost ustvarjanja zgodb, pa seveda, da delim in širim popotniške informacije, s katerim upam, da pomagam tufi ostalim, ko iščejo želeno počitniško ali izletniško destinacijo. V vseh mojih zapisih se skrijavo izletniško-popotniške zgodbe več kot 45 držav in upam, da mi bo zdravje služilo, da na seznam uvrstim še kakšno novo državo. Ker svet je prečudovit in skriva še toliko lepega. Od daljših potovanj (ki so trajala od 14 do 21 dni) smo največ prevozili 6.700 km po  ZDA (2015).

Če bi se morala opredeliti kakšna popotnica sem, potem lahko rečem, da sem najprej strastna ljubiteljica narave. Ko razmišljam kateri življenjski moto je tisti pravi zame, bi lahko rekla: Sanjaj, načrtuj, raziskuj in odkrivaj. Poišči pravo pot ali pa jo naredi. To so besede, ki me navdihujejo in usmerjajo k zastavljenim ciljem, pa naj bo to na službenem ali osebnem nivoju. Všeč mi je tudi tale norveški pregovor: “Only those who wander, find new paths”. In brez dvoma smo jih v vseh teh letih odkrili veliko.

Na tem mestu se zahvaljujem moji družini in pa seveda vsem vam, ki me spremljate in mi osebno ali preko spleta izrekate spodbudne besede, ki me motivirajo, da ne prekinem več  letno zapisovanje popotniških spominov. 

Naslovni baner-O MENI

Na svojem Facebook in Instagram profilu redno objavljam utrinke iz aktualnih potovanj in izletov. Predvsem na Facebook-u je na ogled veliko albumov , ki si jih lahko ogledaš, predno te zamika, da bi se odpravil na pot :-). Vabim te, da skupaj z mano ODKRIVAŠ SVET, črpaš moje popopotniško-izletniške idejekomentiraš, deliš in (mi) tudi ti zaupaš še neznane poti doma in po tujini.