O MENI

Popotnica, ljubiteljica fotografiranja, irskih setrov in DIY izzivov.

Sem poročena in mati dveh odraslih hčera. V njuni starosti sem sprostitev našla v plesu, aerobiki, body-balance vadbi in ročnih spretnostih (risanju, izdelavi nakita, modeliranju, ). Danes sem to nadomestila s potovanji, ljubiteljskim fotografiranjem, vrtičkanjem in pisanjem popotniškega bloga. Po izobrazbi sem univ. dipl. ekonomistka (področje marketinga). Pisanje bloga mi predstavlja priložnost za tkanje novih prijateljskih vezi, piljenje pisne komunikacije, priložnost ustvarjanja zgodb, pa seveda, da delim in širim popotniške informacije, s katerim upam, da pomagam tufi ostalim, ko iščejo želeno počitniško ali izletniško destinacijo.

Z družino smo do sedaj obiskali več kot 40 držav, od daljših poletnih potovanj pa smo največ prevozili 6.700 km v 21 dneh (ZDA 2015). Če bi se morala opredeliti kakšna popotnica sem, potem lahko rečem, da sem najprej strastna ljubiteljica narave. 

Ko razmišljam kateri življenjski moto je tisti pravi zame, bi lahko rekla: Sanjaj, načrtuj, raziskuj in odkrivaj. Poišči pravo pot ali pa jo naredi. To so besede, ki me navdihujejo in usmerjajo k zastavljenim ciljem, pa naj bo to na službenem ali osebnem nivoju. Všeč mi je tudi tale norveški pregovor: “Only those who wander, find new paths”. In brez dvoma smo jih v vseh teh letih odkrili veliko.

Na tem mestu se zahvaljujem:

  • moji družini, predvsem pa možu, ki je v teh letih prevozil nešteto kilometrov, poskrbel za vso potrebno tehnično podporo na poti in vedno racionalno pristopil k izvedbi začrtanega potovanja oz. ciljnih točk postankov, za katere običajno jaz iščem informacije in pripravim nek prvi grobi načrt poti
  • in pa seveda vsem vam, ki me spremljate in mi osebno ali preko spleta izrekate spodbudne besede, ki me motivirajo, da ne prekinem več kot 25 letno pisanje.
Naslovni baner-O MENI

Na svojem Facebook in Instagram profilu redno objavljam utrinke iz aktualnih potovanj in izletov. Predvsem na Facebook-u je na ogled veliko albumov , ki si jih lahko ogledaš, predno te zamika, da bi se odpravil na pot :-). Vabim te, da skupaj z mano ODKRIVAŠ SVET, črpaš moje popopotniško-izletniške idejekomentiraš, deliš in (mi) tudi ti zaupaš še neznane poti doma in po tujini.